Pensionstalling voor paarden en pony’s

Bij Ruitersportcentrum Wilp

Het is bij ons mogelijk om uw paard of pony in pension te zetten. U kan dan gebruik maken van de volgende faciliteiten:

- Ruime en lichte boxen
- Binnenbaan 20x40m
- Buitenbaan 20x60m
- Overdekte longeerruimte
- Spuitplaats (warm/koud water)
- Weiland en paddocks

Waarom Ruitersportcentrum Wilp?

Alle paarden staan bij ons op stro. Bij veterinaire bevindingen kan het paard op zaagsel. Alle paarden/pony’s krijgen tweemaal daags krachtvoer en tweemaal daags ruwvoer. De boxen worden dagelijks opgestrooid en de mest wordt verwijderd. Één keer per week worden de boxen helemaal uitgemest.

Verder komen alle paarden een dagdeel buiten. Zolang het weer het toelaat gaan ze op de wei, anders in de paddock. De paarden staan in groepsverband buiten. Maar een aantal paarden gaan/kunnen ook individueel. De paarden worden door ons buiten gezet en binnengehaald. Wij ontnemen graag uw zorgen hierin!

Alle pensionklanten krijgen een kast ter beschikking waarin de benodigde spullen in opgeborgen kunnen worden. Verder beschikken we over een gezellige kantine die uitzicht biedt over de binnenbaan.

Bij ons rijd je direct het ruiterpad op!

Onze pensionstal ligt 150 meter vanaf recreatiegebied Bussloo gelegen. Van hieruit kun je gelijk het ruiterpad op met je paard. We hebben dus alle faciliteiten om wedstrijdgericht te trainen, maar ook de recreatieve ruiter komt hier aan zijn trekken. Wil je graag met begeleiding van het ruitersportcentrum op buitenrit, dan vind je hier meer informatie.

Sfeerimpressie


Kom gezellig langs om de sfeer te proeven!

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Contactformulier