Instructie op maat, recreatief en sportief!

Bij Ruitersportcentrum Wilp

Paardrijden is voor jong en oud en draait allemaal om plezier. Heb je nog nooit paardgereden, ben je al vergevorderd of heb je een aantal jaren geleden al eens gereden. Geen probleem bij Ruitersportcentrum Wilp is iedereen welkom. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

- Smurfen lessen
- Groepslessen
- Springlessen
- Carrousellessen
- Privélessen (recreatief) - Privélessen (sportief - tot ZZ zwaar)

Waarom Ruitersportcentrum Wilp?Elke dag van de week (behalve zondag) is het mogelijk om een les te volgen. Er zijn groepslessen voor zowel de beginnende ruiter als de gevorderde ruiter. Tijdens de lessen staat het plezier, veiligheid en paardenwelzijn voorop. De lessen zijn afgestemd naar niveau. Ruitersportcentrum Wilp beschikt over paarden en pony’s die geschikt zijn voor de verschillende lessen.

Voor de allerkleinste zijn er aparte smurfen lessen. Verder worden er ook springlessen, carrouselles en privélessen gegeven. Alle beginnende ruiters volgen eerst vijf individuele lessen van een half uur. Hierin worden de eerste basisbeginselen in de praktijk gebracht. Hierna ga je in een groepje lessen van een uur. Je kan eventueel na de eerste vijf privélessen (beginnerspakket) het nog een keer verlengen.

Kortom om lessen te volgen ben je bij Ruitersportcentrum Wilp in de stedendriehoek Apeldoorn – Deventer - Zutphen aan het juiste adres.


 

Tarieven

Groepslessen:
Losse les jeugd (tot 16 jaar) € 15,50
10 rittenkaart (12 weken geldig) € 125,00


Losse les jeugd (16 tot 18 jaar) € 17,50
10 rittenkaart (12 weken geldig) € 145,00


Losse les volwassenen € 19,50
10 rittenkaart (12 weken geldig) € 165,00


Kennismakingsles: Jeugd (tot 16 jaar) € 12,50
Jeugd (16 tot 18 jaar) € 14,50
Volwassenen € 16,50


Smurfen lessen:
Voor de allerkleinste in een groepslesje van een half uur. 10 rittenkaart € 90,00

Kennismakingspakket
Wilt u of uw kind beginnen met pony/paardrijden dan hebben we een kennismakingspakket. 5 privélessen van half uur. Kosten € 90,00
 

Sfeerimpressie


Kom gezellig langs om de sfeer te proeven!

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Contactformulier