Bemiddeling aankoop paard


De ‘match’ tussen paard en ruiter is erg belangrijk, vinden wij. Ze moeten bij elkaar passen, elkaar begrijpen. Dat is soms nog best lastig. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuw paard is het vaak lastig in te schatten welke verkoper betrouwbaar is, welk paard aan uw eisen voldoet en hoe netjes een paard nu echt is afgericht. Bij Ruitersportcentrum Wilp hebben we ruime ervaring met het trainen en africhten van paarden en weten we precies waar we op moeten letten bij het uitzoeken van een goed paard. Bent u opzoek naar een pony of paard, recreatief of sportgericht? Wij helpen u graag!

Werkwijze

We gaan op zoek binnen ons brede netwerk naar een geschikt paard of pony en gaan we mee naar de eerste kennismaking. Als het nodig is, rijden we het paard zelf om te kijken wat de capaciteiten zijn. We regelen ook de medische keuring en kunnen eventueel voor u de onderhandelingen voeren. Zo koopt u op een veilige manier het paard dat écht bij u past.

Regelmatig hebben we aanbod van gezonde paarden en pony’s. Ook als er op dit moment geen paarden te koop worden aangeboden op deze pagina kunnen wij u toch bijstaan in het vinden van uw droompaard. Neem contact op en vertel ons waar we u mee kunnen helpen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel gerust!

+31 6 58 92 01 37


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Bel ons, kom langs of gebruik het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier